Webtekst
 

<Uw tekst hier>

 

Internet is een fantastisch medium om informatie over uw bedrijf of product te delen met uw doelgroep. Om daar optimaal gebruik van te kunnen maken dienen alle communicatie-uitingen op elkaar afgestemd te zijn. Een goed geschreven tekst voor uw website is daarbij essentieel.

 

Bezoekers van een website lezen tekst op een andere manier dan wanneer ze bijvoorbeeld een brochure doorlezen. Het is van belang om daar goed op in te spelen. Ons uitgebreide netwerk beschikt over tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in het maken van online teksten. Voorafgaand aan het daadwerkelijke schrijfproces zullen ze veel zaken met u doornemen. Wat moet er geschreven worden? Voor wie is de tekst bestemd en wat is het onderwerp? 

 

Het resultaat is een pakkende maar vooral passende tekst, geschreven voor uw doelgroep en volledig in lijn met uw overige communicatie-uitingen. Uiteraard kunnen we ook helpen met aanvullende diensten op textueel gebied zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een perbericht. Laat u gerust eens vrijblijvend informeren!