Promo video
 

Uw product of dienst in de spotlights

 

Een promotievideo is een ideale manier om een specifiek product of dienst onder de aandacht te brengen. Middels beeld en geluid brengt u een boodschap vaak makkelijker over, de beelden spreken vaak al voor zich. Uw doelgroep kan sfeer proeven of kennismaken met de unieke eigenschappen van uw product. Een promotievideo is tevens zeer geschikt als uitnodiging voor uw evenement.

 

De komst van nieuwe mediadragers als de iPad en andere tabletcomputers maakt het gebruik van promotievideo's ook een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker. Uw salesafdeling kan gemakkelijk de video tonen aan uw prospect, die op deze manier een heel ander beeld krijgt van uw product en/of dienst.

 

Of uw film nu vertoond gaat worden op internet of op televisie, of het nu gaat om een instructiefilm of een video-uitnodiging, wij zorgen ervoor dat uw promotievideo volledig aan uw eisen voldoet. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Hieronder een voorbeeld van een promotievideo welke is gemaakt voor Ferrari Team Holland door één van onze videospecialisten.