Visagie
 

Op zoek naar jouw perfecte look?

 

Vind 'm tijdens een workshop visagie van Alexander van der Doorn! Dit is een avond of middag vol met informatie en leuke praktische tips om voor ieder moment een perfecte make-up toe te kunnen passen. Een workshop visagie is ook een perfecte aanvulling voor een vrijgezellenfeest!

 

Over Alexander:

Als visagist is Alexander een veelgevraagde en gewaardeerde make-up artist. Hij heeft zijn ervaring opgedaan als Personal Assistant en visagist van Patricia Paay en heeft verder namen op zijn CV staan als Laura Pausini, Big Brovas, Sophie Ellis Bextor, Di-rect, Sugar Babes, Marc Owen, Judith Osborn, Kelly v.d. Veer, Hugo Metsers, Conny Breukhoven en Ellen Evers. Daarnaast heeft hij gewerkt voor couturier Paul Schulten tijdens zijn fashionshows.

 

Alles is mogelijk bij Alexander. Een grote of een kleine groep, op locatie of bij u thuis? Alles kan! Een volledige cursus behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, en natuurlijk verzorgt Alexander ook uw bruidsmake-up.

 

Voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid of om direct een workshop van Alexander te boeken kunt u contact opnemen via de knop hierboven of via info@bootmediaentertainment.nl. Bellen kan uiteraard ook: 072-7074448.