Datfunk
 
Artiesten naam: Datfunk
Prijs: Neem contact op voor een offerte op maat
Tijdsduur: Avondvullend
Genre: Soul, funk, R&B, pop

Datfunk has the funk you need!

 

DatFunk is een professionele band bestaande uit 4 zeer getalenteerde muzikanten. Ze spelen een breed scala aan muziek van Funk, Soul, Smooth-jazz, Fusion tot R&B, Gospel, Hiphop en Pop. Door hun jarenlange ervaring bent u verzekerd van een onvergetelijke avond!

 

Niet elk evenement vraagt om dezelfde muziekstijl. Als voorbeeld vraagt een feestavond voor een bruiloft totaal iets anders dan instrumentale live sessie tijdens een diner. Voor deze band vormt dit geen enkel probleem. De invulling van uw feest wordt volledig samengesteld in samenspraak met de band. Eerst rustige achtergrondmuziek tijdens het diner? Of juist dat ene speciale nummer tijdens de huwelijksceremonie? Datfunk regelt dat!  

 

DatFunk voelt de stemming perfect aan, weet wanneer het feest een oppepper nodig heeft of wanneer er een romantische noot gespeeld moet worden. Een band die zich realiseert dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid en de gasten. Met uitsluitend top muzikanten is DatFunk altijd een succes op uw feest!