Sounds Funky
 
Artiesten naam: Sounds Funky
Prijs: Neem contact op voor een offerte op maat!
Tijdsduur: 4 uur
Genre: Top 40, soul, funk

Onvergetelijk, vol energie, aanstekelijk en flexibel: Sounds Funky!
 

 

Sounds Funky bestaat uit professionele muzikanten die met hun optredens een onvergetelijke indruk willen achterlaten bij het publiek. Hun repertoire is zorgvuldig gekozen en bestaat zowel uit nummers van moderne artiesten als uit klassiekers. Bekende soul-, funk-, motown- en popnummers worden op een creatieve manier enthousiast gespeeld met altijd het vermaken van het publiek als uitgangspunt.


De leden van Sounds Funky hebben allemaal jarenlange ervaring in de muziekwereld. Ze spelen met veel overtuiging en plezier wat door het publiek als sterk pluspunt wordt ervaren. Elk optreden staan ze vol energie op het podium en dragen dit over op het publiek. Kortom: een avond met Sounds Funky is echt een ervaring, vanaf de eerste noot tot het daverende slotakkoord.

Sounds Funky werkt niet met vaste sets, maar er wordt ingespeeld op de wensen van het publiek. De juiste interactie met het publiek is hierbij van groot belang. Aanvoelen wat het publiek wil en het betrekken bij de optredens zorgt in combinatie met het plezier dat de groep uitstraalt, dat de band een graag geziene groep is op diverse podia en evenementen. Vergeet daarbij uiteraard niet dat de groep uiterst selectief is in het opstellen van hun repertoire en dit op hoogstaand niveau ten gehore brengen.