Trots
 
Artiesten naam: Trots
Prijs: Neem contact op voor een offerte op maat!
Tijdsduur: 4 uur
Genre: Allround, top 40

Terug van weggeweest!

 

Trots is een aantal jaren weggeweest van de coverpodia voor een avontuur met het maken van eigen werk. Na het maken van clips, vele radio- en TV-optredens en een geweldige theatertour is de band sinds een aantal jaren terug waar het ook begonnen is. Op de meest grote, kleine, warme, gezellige, drukke en heftige, binnen- en buitenpodia die Nederland heeft!

 

Trots is puur, verrassend en een van de beste coverbands van Nederland!! Met een repertoire van Engelstalige pop- en rocknummers en vooral ook dansbare muziek is een avond Trots altijd een geweldige ervaring. Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen en genieten van een band die muziek maakt in de meest pure vorm, met veel 4 stemmige zang. Verrassende nieuwe nummers van Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk, Pharell en Jason Mraz worden afgewisseld met klassiekers van The Police, Queen, Blof en U2.

 

Trots bestaat uit zanger Kelly, topgitarist Raoul, drummer Bart en bassist Dave (o.a. Silkstone / Niels Geusebroek), professionele muzikanten met liefde voor muziek en gedreven om elke avond speciaal te maken.